Al projecte Bages Ciència Ciutadana, creiem en el poder de la col·laboració entre la ciència i la ciutadania per abordar els reptes socials.
Treballem per crear un espai on els habitants del nostre territori puguin participar activament en processos científics que generen canvis positius i sostenibles.
Doctora en Ciència dels Materials (UAB,2014), Diplomat en Innovació per a la Transformació Social i Ambiental (INGENIO, CSIC-UPV, 2022), Màster Oficial en Ciència dels Materials (UAB,2010), Llicenciada en Química (UCV, 2007 (Veneçuela)). Actualment és investigadora del Grup d'Innovació Transformativa i Simulació (2021 SGR 01593). Experiència en la participació de projectes de recerca tant nacionals, regionals i internacionals amb 10 publicacions científiques en revistes indexades.
Doctoranda del Programa en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional d'INGENIO (CSIC-UPV), Màster Oficial en Economia (UB), Llicenciada en Economia (UB) i Postgrau en Innovació per a la Transformació Social i Ambiental (INGENIO, CSIC-UPV). Actualment és investigadora del Grup d'Innovació Transformativa i Simulació (2021 SGR 01593). Ha estat tècnica del Departament de Seguiment de la R+D+i de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Actualment, forma part de l'equip de la Direcció d'Innovació, Recerca i Transferència de Coneixement del Campus Manresa de la UVic-UCC. Addicionalment, és part de l'equip de coordinació del projecte SwafS-H2020 “Communities for Sciences”
Doctora en Medicina i Cirurgia i Màster en Malalties Infeccioses per la UAB. Professora col·laboradora del Màster de Salut Digital de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut i PMD (Program for Management Development) per ESADE. Actualment és directora d'Innovació i Recerca de la FUB (UManresa- UVic-UCC), Cap de la Unitat d'Innovació de l'IRIS-CC i membre del Grup de Recerca en Simulació i innovació transformativa (GRITS). Ha participat en projectes de recerca i innovació en convocatòries competitives (H2020, CPI, PECT, RIS3Cat) en l'àmbit de la salut.
Diplomada en Infermeria (UAB), Màster en Salut Pública (UPF) i Doctora en Biologia Molecular, Biomedicina i Salut (UdG). Actualment és professora del Màster Universitari en Salut i Comunitat. Té una sòlida trajectòria en l’àmbit dels processos comunitaris vinculats a la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població. Ha participat en diversos projectes orientats al disseny d’estratègies comunitàries per a la promoció d’hàbits saludables. També compta amb experiència en l’anàlisi de dades i resultats, en l’elaboració d’informes i en la preparació d’activitats de participació.
Diplomada en Infermeria (FUB-UAB, 2001), Post-graduada en Direcció i Gestió de centres residencials (UB, 2006), Diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut (ESADE, 2011), Máster oficial en Metodologia de la simulació clínica (UVIC-UCC, 2018). A Actualment és la responsable de l’àmbit de l’atenció intermèdia i de recerca de Sant Andreu Salut. Té experiència en participació en projectes de recerca i en la gestió d’equips, així com en l’àmbit de la docència universitària.
Llicenciat en Economia (UPF) i Màster en Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes (UPC). Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el sector públic, privat i en entitats del tercer sector. Té una àmplia experiència en la captació de fons i en processos de participació ciutadana.
La FUB es va constituir al 1990 com una fundació privada amb l'objectiu de fomentar la recerca i el coneixement universitari a la Catalunya central. Des de l'any 2014 l'entitat està federada amb la Universitat de Vic - Universitat de Catalunya Central (UVic-UCC), ampliant la seva capacitat i impacte de generació i transferència de coneixement. Malgrat ser una institució jove, el foment de recerca i la innovació en la institució ha demostrat ser un element crucial en el seu creixement i internacionalització.
Sant Andreu Salut és una fundació sense ànim de lucre, amb orígens en 1260, dedicada a atendre persones en situació de cronicitat, dependència, en situació de vulnerabilitat o risc social, des dels diferents entorns: hospitalari, institucional i domiciliari. La majoria de les persones ateses estan en l'etapa d'envelliment, però també ofereix serveis a altres etapes del cicle vital i des d'una perspectiva social.
El CLAM és un festival de cinema temàtic singular a Catalunya, tant en format com en contingut. L'especialització en temes de Drets Humans, cinema solidari o de rellevància social, posa a la disposició del públic una producció cinematogràfica (de llargs i curtmetratges, de ficció o documental) que no sempre troba les vies de distribució en els circuits més comercials i al mateix temps, permet abordar des d'una visió crítica i responsable les diferents problemàtiques del món actual.
El Consell Comarcal del Bages és un òrgan administratiu d'àmbit comarcal amb representació dels municipis de la comarca, amb serveis d'inclusió social, acolliment i envelliment, així com el de promoció econòmica