Històries de Ciència i Comunitat

Descobreix les diverses edicions del nostre projecte, cadascuna amb el seu enfocament únic per abordar els reptes de l’envelliment en entorns rurals. Des de la sensibilització fins a l’experimentació i l’empoderament, cada edició reflecteix el nostre compromís continu amb la ciència ciutadana i la millora de la qualitat de vida en la nostra comunitat.

edicions

Edició 2022 / 23

En el marc del Festival CLAM de 2022 dins el cicle “Les altres Nomadland” es va realitzar una prova pilot a petita escala del projecte, on a traves de la projecció “Sin techo ni Ley” d’Agnès Varda es va abordar el tema del sensellarisme amb perspectiva de gènere a la ciutat de Manresa.

Edició 2023 / 24

En el marc del Festival CLAM de 2023 dins el cicle “Les altres Alcarràs” es va realitzar la primera jornada de participació en el projecte, on a traves de la projecció “Derzu Ursala” d’Akira Kurosawa es va abordar el tema de l’envelliment en entorn rural.

Edició 2024 / 25

Properament…

Persones i Institucions

Darrere d’aquesta iniciativa hi ha la dedicació i compromís d’un equip divers de professionals i institucions que treballen conjuntament per tirar endavant els objectius d’aquesta 

qui som?