Al projecte Bages Ciència Ciutadana, creiem en el poder de la col·laboració entre la ciència i la ciutadania per abordar els reptes socials.
Treballem per crear un espai on els habitants del nostre territori puguin participar activament en processos científics que generen canvis positius i sostenibles.
Doctora en Ciència dels Materials (UAB,2014), Diplomat en Innovació per a la Transformació Social i Ambiental (INGENIO, CSIC-UPV, 2022), Màster Oficial en Ciència dels Materials (UAB,2010), Llicenciada en Química (UCV, 2007 (Veneçuela)). Actualment és investigadora del Grup d'Innovació Transformativa i Simulació (2021 SGR 01593). Experiència en la participació de projectes de recerca tant nacionals, regionals i internacionals amb 10 publicacions científiques en revistes indexades.
Doctoranda del Programa en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional d'INGENIO (CSIC-UPV), Màster Oficial en Economia (UB), Llicenciada en Economia (UB) i Postgrau en Innovació per a la Transformació Social i Ambiental (INGENIO, CSIC-UPV). Actualment és investigadora del Grup d'Innovació Transformativa i Simulació (2021 SGR 01593). Ha estat tècnica del Departament de Seguiment de la R+D+i de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Actualment, forma part de l'equip de la Direcció d'Innovació, Recerca i Transferència de Coneixement del Campus Manresa de la UVic-UCC. Addicionalment, és part de l'equip de coordinació del projecte SwafS-H2020 “Communities for Sciences”
Doctora en Medicina i Cirurgia i Màster en Malalties Infeccioses per la UAB. Professora col·laboradora del Màster de Salut Digital de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut i PMD (Program for Management Development) per ESADE. Actualment és directora d'Innovació i Recerca de la FUB (UManresa- UVic-UCC), Cap de la Unitat d'Innovació de l'IRIS-CC i membre del Grup de Recerca en Simulació i innovació transformativa (GRITS). Ha participat en projectes de recerca i innovació en convocatòries competitives (H2020, CPI, PECT, RIS3Cat) en l'àmbit de la salut.
Diplomada en Infermeria (FUB-UAB, 2001), Post-graduada en Direcció i Gestió de centres residencials (UB, 2006), Diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut (ESADE, 2011), Máster oficial en Metodologia de la simulació clínica (UVIC-UCC, 2018). A Actualment és la responsable de l’àmbit de l’atenció intermèdia i de recerca de Sant Andreu Salut. Té experiència en participació en projectes de recerca i en la gestió d’equips, així com en l’àmbit de la docència universitària.
Terapeuta ocupacional (Escola Universitària Creu Roja de Terrassa), posgrado de rehabilitación social en salud mental (UAB), dirección de centros del ámbito de la dependencia (U. Rey Juan Carlos). Actualmente es directora de la residencia de Navarcles de Sant Andreu Salut, FP (SAS) y participa en comisiones de Basale Stimulation.
La FUB es va constituir al 1990 com una fundació privada amb l'objectiu de fomentar la recerca i el coneixement universitari a la Catalunya central. Des de l'any 2014 l'entitat està federada amb la Universitat de Vic - Universitat de Catalunya Central (UVic-UCC), ampliant la seva capacitat i impacte de generació i transferència de coneixement. Malgrat ser una institució jove, el foment de recerca i la innovació en la institució ha demostrat ser un element crucial en el seu creixement i internacionalització.
Sant Andreu Salut és una fundació sense ànim de lucre, amb orígens en 1260, dedicada a atendre persones en situació de cronicitat, dependència, en situació de vulnerabilitat o risc social, des dels diferents entorns: hospitalari, institucional i domiciliari. La majoria de les persones ateses estan en l'etapa d'envelliment, però també ofereix serveis a altres etapes del cicle vital i des d'una perspectiva social.
El CLAM és un festival de cinema temàtic singular a Catalunya, tant en format com en contingut. L'especialització en temes de Drets Humans, cinema solidari o de rellevància social, posa a la disposició del públic una producció cinematogràfica (de llargs i curtmetratges, de ficció o documental) que no sempre troba les vies de distribució en els circuits més comercials i al mateix temps, permet abordar des d'una visió crítica i responsable les diferents problemàtiques del món actual.
El Consell Comarcal del Bages és un òrgan administratiu d'àmbit comarcal amb representació dels municipis de la comarca, amb serveis d'inclusió social, acolliment i envelliment, així com el de promoció econòmica